Gratis telefoonnummer:
0800-0223739
Autoverhuur Barcelona

Autoverhuur Barcelona

Home > Autoverhuur Spanje

Als specialist op het gebied van autoverhuur in Barcelona hebben wij contracten met één of meerdere verhuurders in Barcelona. Omdat wij de tarieven onderling vergelijken en groot inkopen, profiteert u daarmee van onze scherpe tarieven en tegelijkertijd van een goede service.

Waar wilt u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wilt u de huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
Zoeken

Locaties in Barcelona

Via de Autoverhuur Site kunt u online een huurauto reserveren op de onderstaande locaties in Barcelona.

Barcelona informatie

Auto huren Barcelona
Auto huren Barcelona

Autoverhuur in Barcelona

Autoverhuur Site is onafhankelijk prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur, over de hele wereld. Het systeem vergelijkt de prijzen van lokale autoverhuurbedrijven en biedt op deze manier de meest gunstige prijs. Zo wordt het erg gemakkelijk om in Barcelona autohuur te arrangeren, tegen het meest aantrekkelijke tarief.

Dankzij verschillende ophaal- en afleverpunten kan autoverhuur Barcelona aanzienlijk toegankelijk maken. Barcelona wordt in de volksmond een Metropool genoemd, dit is niet verwonderlijk gezien het inwoneraantal van meer dan anderhalf miljoen. Overigens wonen er in de stad en voorsteden samen meer dan 5 miljoen mensen. De stad ligt op een contrastrijke locatie; aan de Middellandse Zee maar op 160 km afstand van de Pyraneeën. De kust bij Barcelona, de Costa del Maresme, wordt omringd met waarschijnlijk de mooiste kusten van Spanje: de Costa Brava (Noordelijk) en de Costa Daurada (Zuidelijk).

Reizen per huurauto in Barcelona

Een auto huren in Barcelona geeft ontzettend veel vrijheid. De stad kent een rijke geschiedenis, die sterk is verwoven met het hele bestaan van Spanje als land. Wat ooit begon als 'Barcino', een militair fort gesticht door de Romeinen, is uitgegroeid tot indrukwekkende hoofdstad van Catelonië. Haar 10 districten, alle uniek in stijl, zijn zeker een bezoek waard. Het meest opvallende element van de mooie stad betreft natuurlijk de architectuur van Jugendstil-grootmeester Antoni Gaudí. Enkele van zijn bouwwerken betreffen de Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Milà maar hier houdt de schat aan cultuur niet op. Enkele trekpleisters die met een huurauto gemakkelijk zijn te bereiken omvatten:

  • Arc del Triomf, een bakstenen triomfboog in neo-moorse stijl, gebouwd als ingang van het Parc de la Ciatudella tijdens de wereldtentoonstelling van 1888
  • Parc Güell, ontworpen door Gaudí, een stadspark met een oppervlakte van 17,2 hectare
  • La Rambla, oorspronkelijk een droge rivierbedding, vandaag de dag een lange laan bestaande uit vijf delen. Hier is onder andere het Monument van Columbus te vinden.

Naast de prachtige Kathedraal van Barcelona, de Catedral de Santa Eulàlia, kent de stad een groot aantal musea. Enkele voorbeelden zijn het Museo Gaudí, het Museo Picasso en het Museo Nacional d'Art de Catalunya. Verder zijn er prachtige parken te vinden, verspreid over de hele stad. Het grootste park betreft het Parc de la Ciutadella, waar eens de Arc del Triomf de ingang vormde. Het park herbergt tevens verschillende musea en de dierentuin van Barcelona. De omgeving van Barcelona laat zich uitstekend met een huurauto bezoeken. Bezienswaardigheden in de buurt zijn onder andere:

  • Parc Natural del Garraf, een prachtig natuurreservaat
  • de berg Montserrat, met het Benedictijnse klooster Monestir de Montserrat

De voordelen van een huurauto via de Autoverhuur Site

Boeken via de Autoverhuur Site brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle prijzen van bekende autohuurbedrijven op een rijtje.
  • Wereldwijd aanbod.
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten (indien 24 uur voor vertrek wordt geannuleerd).
  • Meerdere locaties voor het ophalen en inleveren van uw huurauto.

Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van bekende, lokale autoverhuurbedrijven om een zo gunstig mogelijk tarief aan te kunnen bieden bij het boeken van een huurauto. Zo bent u overal zeker van de meest actuele en voordelige huurprijzen.