Gratis telefoonnummer:
0800-0223739
Autoverhuur Innsbruck

Autoverhuur Innsbruck

Home > Autoverhuur Oostenrijk

Als specialist op het gebied van autoverhuur in Innsbruck hebben wij contracten met één of meerdere verhuurders in Innsbruck. Omdat wij de tarieven onderling vergelijken en groot inkopen, profiteert u daarmee van onze scherpe tarieven en tegelijkertijd van een goede service.

Waar wilt u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wilt u de huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
Zoeken

Locaties in Innsbruck

Via de Autoverhuur Site kunt u online een huurauto reserveren op de onderstaande locaties in Innsbruck.

Innsbruck informatie

Auto huren Innsbruck
Auto huren Innsbruck

Autoverhuur in Innsbruck

Als onafhankelijke prijsvergelijker in autoverhuur biedt de Autoverhuur Site een wereldwijd aanbod tegen gunstige tarieven. In Innsbruck autohuur arrangeren wordt op deze manier erg makkelijk gemaakt. Het uitgebreide systeem van de Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van lokale autoverhuurbedrijven om zo de meest voordelige prijs te kunnen presenteren. Het Oostenrijkse Innsbruck kent een geschiedenis van 800 jaar. Behalve een populaire wintersportbestemming, is Innsbruck tevens een universiteitsstad. Vanwege de directe verbindingen die Innsbruck heeft met zowel Zwitserland, als Duitsland en Italië, vormt een huurauto een bijzonder gemak op uw reis. Verspreid door de stad vindt u vier stadskantoren waar u uw huurauto kunt ophalen. Ook op Innsbruck Airport is dit mogelijk.

Reizen per huurauto in Innsbruck

Innsbruck ligt aan de rivier de Inn en heeft een idyllisch uitzicht op de Alpen. Deze hoofdstad van Tirol herbergt veel middeleeuwse gebouwen, waaronder de Fransiscaanse Hofkirche en de Fürstenburg, een 15e eeuws kasteel met het beroemde balkon met het gouden dak. Drie andere bezienswaardigheden die u niet mag missen in Innsbruck zijn:

  • Kaiserliche Hofburg
  • Maria-Theresien-Straße, de hoofdstraat van Innsbruck en tevens een van de belangrijkste winkelstraten
  • Het Helblinghaus, gelegen in de oude stad is bekend vanwege zijn barokke voorgevel

Innsbruck ligt in de prachtige deelstaat Tirol. Bergen, heldere lucht en groene wouden zijn de kenmerken van dit Oostenrijkse gebied. Een huurauto is een uitkomst in deze omgeving vanwege de talrijke bestemmingen die zo binnen handbereik komen te liggen. München, Liechtenstein en het prachtige Italiaanse Trento zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoek waard. Twee andere mogelijkheden voor uitstapjes met een huurauto in de omgeving van Innsbruck zijn:

  • Slot Ambras, ten zuidoosten van Innsbruck. Dit renaissanceslot fungeert als dependence van het kunsthistorisch museum in Wenen
  • Salzburg, op 175 kilometer vanaf het centrum van Innsbruck. Deze Oostenrijkse stad is de geboortestad van Mozart, herbergt de benedictijnerabdij Sint Peter en heeft een binnenstad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat

De voordelen van een huurauto via de Autoverhuur Site

Boeken via de Autoverhuur Site brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle prijzen van bekende autohuurbedrijven op een rijtje.
  • Wereldwijd aanbod.
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten (indien 24 uur voor vertrek wordt geannuleerd).
  • Meerdere locaties voor het ophalen en inleveren van uw huurauto.

de Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van bekende, lokale autoverhuurbedrijven om een zo gunstig mogelijk tarief aan te kunnen bieden bij het boeken van een huurauto. Zo bent u overal zeker van de meest actuele en voordelige huurprijzen.