Gratis telefoonnummer:
0800-0223739
Autoverhuur Rome

Autoverhuur Rome

Home > Autoverhuur Italië

Als specialist op het gebied van autoverhuur in Rome hebben wij contracten met één of meerdere verhuurders in Rome. Omdat wij de tarieven onderling vergelijken en groot inkopen, profiteert u daarmee van onze scherpe tarieven en tegelijkertijd van een goede service.

Waar wilt u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wilt u de huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
Zoeken

Rome informatie

Auto huren Rome
Auto huren Rome

Autoverhuur in Rome

Autoverhuur Site is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur met wereldwijde dekking. Het huren van een auto tijdens verblijf in het buitenland biedt veel mogelijkheden met het oog op mobiliteit. Door gebruik te maken van de Autoverhuur Site kan het huren van een auto Rome aanzienlijk dichtbij brengen. de Autoverhuur Site vergelijkt tarieven van lokale autoverhuurbedrijven, zo kan in Rome autoverhuur tegen de meest gunstige prijs worden gerealiseerd.

In Rome bestaat de mogelijkheid op diverse locaties de huurauto op te halen en af te leveren. Naast de vele stadskantoren kan de auto worden opgehaald en afgeleverd bij Ciampino en Fiumicino Airport. Op deze manier heeft u een ruime keuze, waardoor het huren van een auto het centrum volledig bereikbaar maakt. De schat aan bezienswaardigheden, verdeeld over de zeven heuvels waar Rome op is gebouwd, ligt volledig aan uw voeten!

Reizen per huurauto in Rome

Rome kent een indrukwekkende architectuur en een overvloed aan musea. De mooie Italiaanse hoofdstad is tevens gezegend met een groot aantal markten en een bruisend uitgaansleven. Daarnaast vormen het Pantheon en de Trevifontein indrukwekkende decors voor de stad Rome. Met een huurauto Rome bezoeken biedt groot gemak tijdens uw verblijf. Een aantal bekende bezienswaardigheden zijn:

De culturele weldaad in Rome is werkelijk sprookjesachtig. De vele fonteinen, kerken, paleizen en monumenten bieden een constante prikkeling van de zintuigen. Teneinde al deze bezienswaardigheden te kunnen aanschouwen is veel tijd of goed vervoer nodig. Met een huurauto Rome bezoeken brengt de volgende plekken wel erg dichtbij:

  • Vaticaanstad. Gelegen in de stad Rome vormt het Vaticaan de kleinste staat ter wereld, hoofdzetel van Rooms-katholieke kerk en thuisbasis van de Paus.
  • Ostia Antica, de voormalige havenstad van Rome, met indrukwekkende ruïnes en oude opgravingen.

De voordelen van een huurauto via de Autoverhuur Site

Boeken via de Autoverhuur Site brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle prijzen van bekende autohuurbedrijven op een rijtje.
  • Wereldwijd aanbod.
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten (indien 24 uur voor vertrek wordt geannuleerd).
  • Meerdere locaties voor het ophalen en inleveren van uw huurauto.

de Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van bekende, lokale autoverhuurbedrijven om een zo gunstig mogelijk tarief aan te kunnen bieden bij het boeken van een huurauto. Zo bent u overal zeker van de meest actuele en voordelige huurprijzen.