Gratis telefoonnummer:
0800-0223739
Autoverhuur Heraklion

Autoverhuur Heraklion

Home > Autoverhuur Griekenland

Als specialist op het gebied van autoverhuur in Heraklion hebben wij contracten met één of meerdere verhuurders in Heraklion. Omdat wij de tarieven onderling vergelijken en groot inkopen, profiteert u daarmee van onze scherpe tarieven en tegelijkertijd van een goede service.

Waar wilt u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wilt u de huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
Zoeken

Locaties in Heraklion

Via de Autoverhuur Site kunt u online een huurauto reserveren op de onderstaande locaties in Heraklion.

Heraklion informatie

Auto huren Heraklion
Auto huren Heraklion

Autoverhuur in Heraklion

Autoverhuur Site is een onafhankelijk prijsvergelijker voor autoverhuur over de hele wereld. In een uitgebreid systeem worden tarieven van gevestigde autoverhuurbedrijven vergeleken, waardoor de meest gunstige prijs wordt getoond. Op deze manier kan een huurauto Heraklion en de rest van Kreta erg bereikbaar maken. Heraklion (of Iraklion) is de hoofdstad van dit Griekse eiland. De stad heeft een centrale ligging, waardoor u met een huurauto de verschillende archeologische en andere bezienswaardigheden kunt aandoen. Op Heraklion airport, in het industriegebied en twee stadskantoren kunt u een autohuur regelen.

Reizen per huurauto in Heraklion

Heraklion ligt aan de noordkust van Kreta, aan de Middellandse Zee. De stad is meestal het beginpunt van een reis over Kreta. Idyllisch kleine straatjes vormen het decor van deze Griekse stad. Op terrasjes en pleintjes kunt u heerlijk vertoeven. Een bezoek aan de dagmarkten kunt u afwisselen met een dagje winkelen in de drukke straten die Heraklion ook kent. Het is een levendige stad, bezocht door veel toeristen die de volgende bezienswaardigheden kunnen bezoeken:

  • Fort Koulès (afbeeldingen): In de haven van Heraklion is een fort te bezichtigen dat gebouwd is in de 16e eeuw door Venetianen
  • Archeologisch museum. Veel vondsten van de minoïsche beschaving zijn hier te bewonderen
  • Titus-kerk. Deze werd reeds in de 10e eeuw gesticht, maar is in de 20e eeuw helemaal gerenoveerd

Het eiland is bijzonder mooi qua natuur. Een rit met de huurauto zal u voeren langs een grote diversiteit aan flora. Verschillende kloven geven u de mogelijkheid om zeer typische vegetatie te aanschouwen. Autohuur maakt het tevens makkelijk om andere steden dan Heraklion aan te doen. Zo kunt u naar Chania, Rethimnon en Agios Nikolaos rijden. De belangrijkste attracties van Kreta vindt u even buiten Heraklion:

  • Knossos: de beroemde opgravingen van de Minoïsche hoofdstad, liggen 5 kilometer ten zuiden van Heraklion
  • Festos: de vindplaats van een Minoïsch paleis. De beroemde schijf van Phaestus werd hier ook opgegraven. Deze kunt u in het archeologisch museum van Heraklion bewonderen

De voordelen van een huurauto via de Autoverhuur Site

Boeken via de Autoverhuur Site brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle prijzen van bekende autohuurbedrijven op een rijtje.
  • Wereldwijd aanbod.
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten (indien 24 uur voor vertrek wordt geannuleerd).
  • Meerdere locaties voor het ophalen en inleveren van uw huurauto.

de Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van bekende, lokale autoverhuurbedrijven om een zo gunstig mogelijk tarief aan te kunnen bieden bij het boeken van een huurauto. Zo bent u overal zeker van de meest actuele en voordelige huurprijzen.