Gratis telefoonnummer:
0800-0223739
Autoverhuur Athene

Autoverhuur Athene

Home > Autoverhuur Griekenland

Als specialist op het gebied van autoverhuur in Athene hebben wij contracten met één of meerdere verhuurders in Athene. Omdat wij de tarieven onderling vergelijken en groot inkopen, profiteert u daarmee van onze scherpe tarieven en tegelijkertijd van een goede service.

Waar wilt u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wilt u de huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
Zoeken

Locaties in Athene

Via de Autoverhuur Site kunt u online een huurauto reserveren op de onderstaande locaties in Athene.

Athene informatie

Auto huren Athene
Auto huren Athene

Autoverhuur in Athene

Als onafhankelijke prijsvergelijker in autoverhuur biedt Autoverhuur Site een wereldwijd aanbod tegen gunstige tarieven. In een stad als Athene autohuur arrangeren wordt op deze manier erg gemakkelijk en aantrekkelijk gemaakt. Het uitgebreide systeem van de Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van lokale autoverhuurbedrijven teneinde de meest voordelige prijs te kunnen presenteren. Een huurauto kan opgehaald worden op Athene Airport, of een van de vele stadskantoren. Athene is het culturele, economische en politieke centrum van Griekenland; een ware metropool met meer dan drie miljoen inwoners. De stad is vooral bekend vanwege haar geschiedenis die teruggaat tot in de oudheid. Tegenwoordig is Athene vooral ook een moderne stad met hedendaagsegebouwen en een druk centrum.

Reizen per huurauto in Athene

Op de plaats van de huidige Akropolis vestigden zich rond 3500 v.Chr. de eerste bewoners. Veel bezienswaardigheden, waaronder degene die hieronder beschreven zijn, getuigen nog van een roemrijk verleden. Aan de voet van de Akropolis ligt de volksbuurt Plaka. Rondstruinen in pittoreske straatjes en steegjes kan hier bij uitstek. Sinds de Olympische zomerspelen van 2004 is de infrastructuur van Athene enorm verbeterd. Een huurauto zal nu met relatief gemak door de drukte van Athene manoeuvreren.

  • Akropolis. De beroemde burchtheuvel in Athene. Hier bevindt zich het Parthenon, een aan de godin Athena gewijde tempel
  • Nationaal Archeologisch Museum van Athene. Hier bevidt zich een van de voornaamste collecties oud-Griekse kunst
  • Dionysus-theater. Het oudste theater van Europa en daarmee ook de bakermat van de Griekse tragedie

Liefhebbers van de Griekse oudheid kunnen hun hart ophalen, niet alleen in Athene, maar ook op vele andere plaatsen in Attika. Het bergachtige, droge landschap kent 40 kilometer boven Athene afwisseling in de vorm van het Marathon meer. Andere bezienswaardigheden in de omgeving rond de hoofdstad van Griekenland zijn:

  • Eleusis. 23 Kilometer van Athene bevinden zich een van de belangrijkste ruïnes van Griekenland
  • Daphni klooster uit de 2e eeuw, op een half uur rijden ten zuiden van Athene

De voordelen van een huurauto via de Autoverhuur Site

Boeken via de Autoverhuur Site brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle prijzen van bekende autohuurbedrijven op een rijtje.
  • Wereldwijd aanbod.
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten (indien 24 uur voor vertrek wordt geannuleerd).
  • Meerdere locaties voor het ophalen en inleveren van uw huurauto.

Autoverhuur Site vergelijkt prijzen van bekende, lokale autoverhuurbedrijven om een zo gunstig mogelijk tarief aan te kunnen bieden bij het boeken van een huurauto. Zo bent u overal zeker van de meest actuele en voordelige huurprijzen.